Verzenden en Retouren

INFORMATIE VERZENDTARIEVEN

Pakketten binnen Nederland:
Wij verzenden 3 x per week  in Nederland en buitenland. met soms enige  uitzondering in geval van drukte in de winkel ,en met het bezoeken van beurzen op maandag of dinsdags .

Mollie verzorgt voor  ons de betalingen,

Standaard zal er voor een zending binnen Nederland 5.95 euro worden gerekend.

Voor Belgie etc. tot 2 kg brievenbus post is dat 9.80
Vraag even in de winkel naar de andere landen voor brievenbus post

Bij een minimale besteding van 100€  is het verzenden GEHEEL GRATIS!  Alleen in nederland .

Verzendkosten worden bij een  retour zending niet vergoed doch in sommige gevallen in rekening  gebracht, wanneer de klant twee artikelen  besteld omdat hij of zij niet zeker is van de maat en 1 maat retour wil sturen worden alsnog verzendkosten berekend en administratie  kosten van €7.50

Afgeprijsde artikelen (vanaf 30% korting) worden niet geruild of retour genomen. 


Pakketten binnen Nederland worden niet verzekerd verzonden. Wij zijn hiermee niet verantwoordelijk voor schade en/of verlies van het pakket.


Wanneer u een pakket verzekerd (aangetekend en verzekerd tot een bedrag van € 500,00) verzonden wilt hebben, dan zijn de kosten hiervan binnen Nederland €8.15  In dat geval dient u dit te vermelden in het opmerkingenveld bij uw bestelling.

Wij zijn ten allen tijden niet verandwoordelijk bij vermissing van uw post cq pakket.

Bij een credit betaling  (mastercard-visacard ) alleen op aanvraag ,zijn kosten aan verbonden,voor het gebruik van de creditcard (wij moeten dit ook betalen.)U kunt ons een mailtje sturen met de vraag wat de kosten zijn ,dat hangt van het bedrag af wat u besteed.

Pakketten Buiten Nederland:

Pakketten buiten Nederland worden standaard aangetekend verzonden, met een verzekerd bedrag tot € 500,00. Wij hanteren de tarieven volgens de tarievenwijzer van Post Nl . Het standaard verzendbedrag wat wordt gerekend is voor een pakket tot 2 kilo. Het gebruiken van buitenlandse betaal middelen daar zijn de bankkosten  van voor de de klant het tarief dat hangt af van het bedrag dat u besteedt. deze worden na uw bestelling in rekening gebracht en dienen voor het verzenden van uw pakket te zijn betaald.(dit moeten wij ook betalen)
Wanneer een pakket zwaarder blijkt te zijn, krijgt u hierover van ons een email bericht en zal er een toeslag in rekening worden gebracht. wij verzenden all over the World in Canada -Korea- Australie etc.
Ook wanneer het het verzendtarief van het land waarin u woont, niet correct wordt weergegeven in onze webwinkel, zult u hierover van ons een bericht ontvangen met het verzoek om de juiste toeslag te betalen.

Pakketten worden pas verzonden op het moment dat uw volledige betaling (inclusief eventuele toeslagen) op onze rekening is bijgeschreven.
Donsje Amsterdam
Donsje Amsterdam
Jottum
Jottum
Jottum
Jottum
Ariana Dee
Ariana Dee
Born to be Famous
Born to be Famous
Babidu
Babidu
Born to be Famous
Born to be Famous